Traškūs vištienos gabalėliai keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Traški vištiena keptuvėje
Traški vištiena keptuvėje
Traški vištiena keptuvėje
Autorius apie receptą: Šie gabalėliai fantastiško skonio: traški išorė ir sultingas vidus. Pietums ar vakarienei papildomai patiekite su salotomis. O vakarėlio metu, tai idealus užkandis. Šie gabalėliai fantastiško skonio: traški išorė ir sultingas vidus. Pietums ar vakarienei papildomai patiekite su salotomis. O vakarėlio metu, tai idealus užkandis. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos krūtinėlės
3 riekės batono (ar šviesios forminės duonos)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek miltų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek citrinos žievelės
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
3 šaukštai majonezo
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite maždaug piršto storio gabalėliais.
2.
Į elektrinį smulkintuvą sudėkite plėšytas batono riekeles, petražoles, krapus, citrinos žievelę, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską susmulkinkite, bet ne per smulkiai, kad liktų ir stambesni gabalėliai.
3.
Į gilesnes lėkštes sudėkite batono trupinius, į kitą - miltus, dar į kitą - išplaktą kiaušinį.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, vištienos gabalėlius apvoliokite miltuose, nupurtykite miltų perteklių, pamirkykite kiaušinio plakinyje ir batono trupiniuose.
5.
Kepkite iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gabalėliai gražiai apskrus. Iškepus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigerų aliejaus perteklius.
6.
Padažui išmaišyti majonezą su garstyčiomis ir su juo patiekti vištieną.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Raon
2019-07-02 11:46
Sveiki, nelabai supratau, dėl trupinių tai batoną ar duona smulkinti reikia? ATSAKYTI
Indrė
2019-07-02 18:03
Priklausomai nuo to, ką naudosite - ar batoną, ar duoną :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital