Traškūs vafliai su lašišos užtepėle

AUTORIUS:
Andrius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Traškūs vafliai su lašišos užtepėle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
125 gramai kvietinių miltų
100 gramų fermentinio sūrio
90 gramų sviesto
90 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
1/4 šaukštelio sodos
pagal skonį druskos
Užtepimui:
150 gramų sūdytos lašišų filė
150 gramų kreminio sūrio
pagal skonį krapų
pagal poreikį agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka.
2.
Miltus sumaišyti su druska ir soda.
3.
Svietą išlydyti. Atvėsinti.
4.
Kiaušinį išplakti. Suberti sūrį, įpilti pieną, sviestą (ne karštą). Permaišyti. Suberti miltus ir užmaišyti tešlą.
5.
Į vaflinę dedame po 1 a.š. tešlos ir kepame, kol gražiai apskrus.
6.
Užtepimui lašišą smulkiai supjaustome. Krapus sukapojame. Sumaišome su kreminiu sūriu.
7.
Agurką supjaustome plonais griežinėliais.
8.
Ant iškepto vaflio dedame šaukštelį lašišos užtepėlės ir papuošiame agurku.
AUTORIUS: Andrius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital