Autorius apie receptą:
Žaibiškas ir labai skanus užkandis, kuris taip pat greitai ir susivalgo (receptas iš čia.). Skonį
Žaibiškas ir labai skanus užkandis, kuris taip pat greitai ir susivalgo (receptas iš čia.). Skonį galima koreguoti pagal save įdedant mėgstamus prieskonius. Tai galėtų būti žolelės, česnakų granulės, raudonieji pipirai ir t.t. valgome su mėgstamu padažu, šioje vietoje pas mus vienintelis ir nepakartojamas yra pomidorų padažas.
(...daugiau)(...mažiau)Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
115 gramų
kvietinių miltų
100 gramų
kietojo sūrio
(tarkuoto)
1 vienetas
kiaušinių
50 gramų
sviesto
(lydyto)
2 šaukštai
pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įsijoti miltus, įmušti kiaušinį, suberti sūrį, supilti sviestą ir pieną. Gerai sumaišyti šakute iki kol viskas gerai susimaišys. Jei masė labai lipni, galima įberti šiek tiek miltų, o jei biri ir nesiklijuoja - įpilti dar pieno.
2.
Imti gabaliuką masės, rankomis formuoti ploną juostelę, ją supjaustyti norimo dydžio piršteliais.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus pirštelius ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 - 15 minučių.