Traškūs bulviniai krepšeliai su silke

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 17
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškūs bulviniai krepšeliai su silke
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 17
Tešlai:
4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek petražolių
šiek tiek aliejaus (aptepimui)
Įdarui:
300 gramų burokėlių (virtų)
4 vienetai silkių filė
1 vienetas kiaušinių (virto)
2 šaukštai majonezo
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves sutarkuoti smulkia burokine tarka ir nupilti nereikalingą skystį. Į bulves sudėti smulkintą svogūną, smulkintas petražoles. Įmušti kiaušinį, pagardinti druska ir pipirais, suberti miltus ir išminkyti.
2.
Keksiukų formeles ištepti aliejumi, dėti tarkius ir formuoti krepšelius. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus. Pilnai atvėsinti ir išimti iš formelių.
3.
Burokėlius sutarkuoti ir sumaišyti su majonezu ir šia mase pripildyti krepšelius. Apibarstyti svogūnų laiškais, dėti gabalėlį silkių filė ir griežinėlį kiaušinio.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital