Traškūs bulviniai blynai su varškės padažu ir silke

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Traškūs bulviniai blynai su varškės padažu ir silke
Traškūs bulviniai blynai su varškės padažu ir silke
Traškūs bulviniai blynai su varškės padažu ir silke
Autorius apie receptą: Šiandien prikepiau bulvinių blynų, o prie jų ne kas kita, o silkė! Patikėkit, bet tai labai skanu, nors gal kai kam gali atrodyti ir kitaip. Aš ir nelabai tuo patikėjau, kai draugė Šiandien prikepiau bulvinių blynų, o prie jų ne kas kita, o silkė! Patikėkit, bet tai labai skanu, nors gal kai kam gali atrodyti ir kitaip. Aš ir nelabai tuo patikėjau, kai draugė papasakojo apie šį savo šeimai ruošiamą patiekalą. Mane labai suintrigavo, todėl nusprendžiau pagaminti ir aš. Čia išties viskas puikiai dera ir mums labai patiko. Tiesą sakant bulvinius blynus tikriausiai kepti mokate, o prie jų patiekite silkę ir varškės / grietinės padažiuką. Visgi parašysiu bulvinių blynų receptą, gal kam pravers. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai bulvių (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
pagal skonį prieskonių bulvėms
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
100 gramų varškės (apytikriai)
50 gramų grietinės (apytikriai)
1 pundelis krapų
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį druskos
Patiekiant:
100 gramų silkių filė (apytikriai)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti ir sutarkuoti burokine tarka, jei susidarys skysčio, jį nupilti. Sutarkuotas bulves sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su bulvėmis įmušti kiaušinį, įberti miltų, pabarstyti prieskoniais bulvėms, pipirais, druska ir išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, dėt porą šaukštų bulvių masės ir kepti blynelius po kelias minutes iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus.
4.
Padažui į dubenėlį dėti varškę, grietinę, įberti persilado prieskonių, druskos.
5.
Krapus susmulkinti ir suberti į dubenėlį su padažu, išmaišyti.
6.
Silkę supjaustyti.
7.
Iškeptus blynelius tiekti su silke ir paruoštu padažu.
Patarimai:
Jei blynai sugeria per daug aliejaus, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų perteklius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital