Traškučiai su sūrio aptepu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Traškučiai su sūrio aptepu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 morkos
1/8 l mėsos sultinio
250 g varškės
200 g lydyto sūrio
1/8 l grietinės
1 svogūnas
po 2 šaukštus kapotų krapų,
svogūnų laiškų bei petražolių
1 šaukštas citrinos sulčių
druskos ir pipirų
120 g traškučių (sausainiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptas ir nuplautas morkas virti sultinyje 20 minučių., kol sumunkštės. Varškę, lydytą sūrį ir grietinę išsukti iki vienalytės masės. Nuluptą svogūną sutarkuoti. Krapus, petražoles ir svogūnų laiškus sumaišyti su citrinų sultimis, sūrio mase bei svogūnu. Paskaninti druska ir pipirais. Aptepą sukrėsti į konditerinį maišelį ir atšaldyti. Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Traškučius išdėlioti lėkštėje. Aptepą ant traškučių išspausti tik prieš patiekiant. Papuošti morkomis, petražolių šakelėmis bei pikantiškо skonio konservuotomis paprikomis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital