Traškios žuvies lazdelės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų baltos žuvies filė (be kaulų)
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės miltų
0.5 stiklinės maltų džiūvėsėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek daumantų aioli chilli majonezo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pabarstyti druska ir pipirais, palikti 10 minučių pasimarinuoti. Žuvį nusausinti popierinėmis servetėlėmis.
2.
Kiekvieną gabalėlį apvolioti miltuose, kad tolygiai pasidengtų paviršius. Tuomet pamerkti kiaušinių plakinyje, apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
3.
Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
4.
Tiekti su Daumantų Aioli Chilli majonezu.
RECEPTO DRAUGAS: Daumantai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis