Traškios žuvies lazdelės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų baltos žuvies filė (be kaulų)
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės miltų
0.5 stiklinės maltų džiūvėsėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek WowMama Chilli Padažas
šiek tiek aliejaus
šiek tiek daumantų gurmaniškas majonezas su mangais
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pabarstyti druska ir pipirais, palikti 10 minučių pasimarinuoti. Žuvį nusausinti popierinėmis servetėlėmis.
2.
Kiekvieną gabalėlį apvolioti miltuose, kad tolygiai pasidengtų paviršius. Tuomet pamerkti kiaušinių plakinyje, apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
3.
Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
4.
Tiekti su Daumantų Aioli Chilli majonezu.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital