Traškios kiaulienos juostelės

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Traškios kiaulienos juostelės
Traškios kiaulienos juostelės
Traškios kiaulienos juostelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g kiaulienos
1 kiaušinio baltymas
50 g krakmolo
1 l aliejaus
10 g porų
3 g imbiero
15 ml degtinės
10 ml sojų padažo
100 g cukraus
75 ml obuolių acto
15 ml sezamo aliejaus
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinės arba išpjovos filė išplaunama, apdorojama, supjaustoma juostelėmis (4 cm ilgio ir 0,5 cm pločio). Dubenėlyje nr. 1 suplakamas baltymas, jis sumaišomas su krakmolu (ištirpinamas su 2 šaukštais vandens), įdedama druskos. Dubenėlyje nr.2 sumaišomas obuolių actas, cukrus, druska, degtinė, imbieras, sezamo aliejus, sojų padažas. Riešutų ar kitas aliejus užverdamas atskirame puode. Kiaulienos juosteles apvolioti suplaktu baltymo, krakmolo ir druskos mišiniu iš dubenėlio nr. 1. Į verdantį aliejų sudedamos apvoliotas juosteles ir kepamos, kol jos taps auksinės spalvos, maždaug apie 15 min. Iškeptos juostelės išimamos iš puodo. 50 g aliejus, išimtas iš puodo, kuriame kepė juostelės, sumaišoma su dubenėlio nr. 2 ingredientais, šioje masėje troškinamos keptos juostelės apie 1 min. Valgyti sus ryžiais.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Edita
2020-03-27 15:52
O kam reikalyngas poras? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital