Traškios keptos stintos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškios keptos stintos
Traškios keptos stintos
Traškios keptos stintos
Autorius apie receptą: Pagaliau šią žiemą pasisekė ir man. Ilgai svajojau apie šį gėrį tik niekaip nerasdavau jų savo mieste. Stintos - tikras lobis. Bet aš jų per sezoną noriu pora kartų, pavalgau Pagaliau šią žiemą pasisekė ir man. Ilgai svajojau apie šį gėrį tik niekaip nerasdavau jų savo mieste. Stintos - tikras lobis. Bet aš jų per sezoną noriu pora kartų, pavalgau ir tiek užtenka. Mano nuomone, stintoms daug prieskonių nereikia, tikrai užtenka tik druskos ir pipirų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas stintos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį mltai (apvoliojimui)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Stintas išvalome, pabarstome druska, pipirais.
2.
Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame aliejaus.
3.
Stintas apvoliojame miltuose ir apkepame gražiai iš abiejų pusių. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital