Trapus varškės pyragas su aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Trapus varškės pyragas su aguonomis
Trapus varškės pyragas su aguonomis
Trapus varškės pyragas su aguonomis
Trapus varškės pyragas su aguonomis
Trapus varškės pyragas su aguonomis
Trapus varškės pyragas su aguonomis
Autorius apie receptą: Paprastas, tačiau labai skanus. Paprastas, tačiau labai skanus. Skanaus maisto pasaulis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
190 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
100 gramų rudojo cukraus
80 gramų migdolų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų varškės 9%
200 gramų aguonų
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių
170 gramų cukraus
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštelis vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į dubenį berti kvietinius ir migdolų miltus, kepimo miltelius, rudąjį cukrų ir gerai išmaišyti.
2.
Į indą su miltais dėti gabaliukais pjaustytą sviestą, trinti rankomis iki trupinių masės. Į paruoštą masę įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą.
3.
Tešlą padalinti į dvi dalis - didesnę pagrindui ir mažesnę pyrago viršui. Mažesnį tešlos gabaliuką suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldiklį 30 minučių.
4.
Kepimo formą patepti sviestu, iš didesnio tešlos gabalo, pirštų pagalba, suformuoti pyrago padą dėti į šaldytuvą 30 minučių.
5.
Varškės įdarui į dubenį dėti varškę, berti 120 g cukraus, vanilę, įmušti 2 kiaušinius ir berti 1 šaukštą kvietinių miltų.
6.
Aguonų įdarui į dubenį berti aguonas, 50 g cukraus, įmušti 2 kiaušinius, išmaišyti iki vientisos masės.
7.
Ant sustingusio tešlos pagrindo dėti varškės ir aguonų mases, o ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.
8.
Kepti įkaitintoje iki 175-180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 - 50 minučių.
9.
Iškepus leidžiame pilnai atvėsti formoje. Prieš valgant būtinai leisti pyragui atvėsti bent 1-2 valandas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital