Trapūs vafliai - senas geras receptas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 23
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Trapūs senoviniai vafliai
Autorius apie receptą: Vafliai tikai labai skanūs ir traškūs! Pagal šį receptą iškepiau net 23 vafliukus. Vafliai tikai labai skanūs ir traškūs! Pagal šį receptą iškepiau net 23 vafliukus. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 23
6 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
200 gramų cukraus
200 gramų miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
2.
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Elektriniu plakikliu išplakite baltymus su druska iki standžių putų. Tada sudėkite trynius į išplaktus baltymus ir išplakite iki vientisos masės. Berkite cukrų ir vanilino, išplakite. Supilkite sviestą, išplakite. Palaipsniui įsijokite miltus ir lengvai išplakite. Turi būti tiršta, vientisa tešla (tokia, kad sunkiai, bet krenta nuo šaukšto).
3.
Kepkite įkaitintoje vaflinėje, kol gražiai apskrus. Dar karštus susukite į ragelį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Ignas Diakunas
2017-11-16 19:22
Sveiki norėčiau pasiteirauti, ar šie vafliai skanūs? ATSAKYTI
Goda
2017-11-17 08:42
Mano mėgstamiausi vafliukai, jeigu mėgstat traškius trapius vafliukus, tikrai patiks ATSAKYTI
Fausta
2017-11-24 07:16
Liežuvį nusikasit ATSAKYTI
skanu
2018-07-02 08:23
Kepu tik pagal šį receptą, vafliai nuostabūs! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis