Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
450 gramų | kvietinių miltų | |
200 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
2 vienetai | kiaušinių (didelių) | |
100 gramų | cukraus | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
500 gramų | maskarponės sūrio | |
385 gramai | kondensuoto pieno, saldinto | |
200 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
Pertepimui: | ||
0.5 litro | vyšnių uogienės (ar kitos mėgiamos uogienės) | |
Viršui: | ||
100 gramų | šokolado | |
3 šaukštai | vyšnių (ar kitų uogų) | |
1 šaukštas | pieno |