Trapios tešlos tortas su maskarponės kremu ir uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Trapios tešlos tortas su maskarponės kremu ir uogiene
Trapios tešlos tortas su maskarponės kremu ir uogiene
Trapios tešlos tortas su maskarponės kremu ir uogiene
Autorius apie receptą: Lengvai paruošiamas ir labai skanus tortas. Lengvai paruošiamas ir labai skanus tortas. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
450 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 vienetai kiaušinių (didelių)
100 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
Pertepimui:
0.5 litro vyšnių uogienės (ar kitos mėgiamos uogienės)
Viršui:
100 gramų šokolado
3 šaukštai vyšnių (ar kitų uogų)
1 šaukštas pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti kambario temperatūros sviestą, berti cukrų, išplakti elektriniu trintuvu iki purios masės, tuomet po vieną įmušti kiaušinius, išplakti.
2.
Į kitą dubenį berti miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, druską, išmaišyti. Tuomet suberti į sviesto masę ir išmaišyti.
3.
Paruoštą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti 30 minučių į šaldytuvą.
4.
Tešlą padalinti į 8 (ar 6 ) dalis, iškočioti, apipjauti 24-25 cm skersmens apskritimus, subadyti šakute, sudėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
5.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių iki kol parus kraštai.
6.
Pertepimui paruošti vyšnių uogienę sudėti į dubenį ir sutrinti iki tyrelės.
7.
Kremui į dubenį dėti maskarponės sūrį, kondensuotą pieną ir išplakti.
8.
Sluoksniuoti - į formą dėti pirmąjį lakštą, aptepti kremu, ant jo dėti kitą lakštą ir aptepti vyšnių tyre ir taip daryti iki kol neliks lakštų ir kitų ingredientų.
9.
Torto viršaus aptepimui į prikaistuvį dėti šokoladą, pilti pieną ir gerai nuvarvintas vyšnias, ištirpinti iki kol šokoladas ištirps ir masė taps vientisa.
10.
Paruoštą masę tepti ant torto viršaus ir dėti į šaldytuvą iki kol sustings ir sutvirtės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital