Autorius apie receptą:
Šviežios traiškytos bulvytės ir silkė, kas gali būti gardžiau. Būtent tokia šiandien pas mus vakarienė. Recepto nelabai čia ir yra, nebent kaip gardžiai išsikepti
Šviežios traiškytos bulvytės ir silkė, kas gali būti gardžiau. Būtent tokia šiandien pas mus vakarienė. Recepto nelabai čia ir yra, nebent kaip gardžiai išsikepti traiškytas bulvytes.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
9 vienetai
bulvių
(geriausia jaunų)
200 gramų
silkės
(apytikriai)
80 gramų
sviesto
(apytikriai)
1 žiupsnelis
druskos
pagal skonį
persilado prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves gerai nuplauti.
2.
Į puodą įpilti vandens, įberti druskos, sudėti bulves ir virti 5 - 7 minutes.
3.
Kai bulvės apvirs, jas su kočėlu sutraiškyti - patogu uždėt ant bulvės mentelę ir tada suspausti kočėlu.
4.
Kepimo indą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti bulves, uždėti sviesto, pabarstyti persilado prieskoniais ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
5.
Silkę supjaustyti mažesniais gabaliukais, ant bulvių uždėti silkės ir skanauti.