Tradicinis šašlykas, pagardintas actu

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Tradicinis šašlykas, pagardintas actu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiaulienos
4 vienetai svogūnų
5 šaukštai acto
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas prieskonių šašlykams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supjaustykite mėsą nedideliais gabaliukais.
2.
Sudėkite supjaustytus svogūnus, prieskonius, aliejų, actą. Gerai išmaišykite ir uždenkite dangčiu.
3.
Pastovėjus, kad ir porą valandų, mėsa pati išskiria sultis ir jau galima kepti.
AUTORIUS: Gražina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kristina
2016-06-11 11:36
Laaaabai skanus ir minksti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital