Tortilijų lazanija su vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tortilijų lazanija su vištiena
Autorius apie receptą: Tex Mex skoniais paįvairinta, gardi ir soti tortilijų lazanija su vištiena. Vietoje įprastų lazanijos lakštų, naudojame tortilijas. Lengvai ir greitai pagaminama, labai skani, Tex Mex skoniais paįvairinta, gardi ir soti tortilijų lazanija su vištiena. Vietoje įprastų lazanijos lakštų, naudojame tortilijas. Lengvai ir greitai pagaminama, labai skani, o likučiai puikiai tinka į pietų dėžutę arba kitos dienos vakarienei. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų vištienos šlaunelių mėsos
200 gramų konservuotų pomidorų
150 gramų konservuotų juodųjų pupelių
150 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų grietinėlės
8 vienetai tortilijų (naudojau Santa Maria kvietines su pilno grūdo miltais)
3 skiltelės česnako
4 šaukštai tako prieskonių mišinio (naudojau Santa Maria)
2 šaukštai salsa padažo su daržovių gabaliukais (naudojau Santa Maria)
150 gramų sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
pagal skonį aitriųjų paprikų majonezas (naudojau Santa Maria)
1 vienetas avokadų
1 vienetas aitriosios paprikos
3 šaukštai grietinės
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitiname aliejų, beriame nedideliais kubeliais pjaustytą vištieną ir iškepame.
2.
Prie vištienos beriame pupeles ir kukurūzus, įtarkuojame česnaką ir pakepiname minutę. Tuomet suberiame prieskonius, išmaišome ir kepiname dar minutę.
3.
Supilame konservuotus pomidorus, salsos padažą ir grietinėlę. Užverdame. Paragaujame ir pagal skonį pridedame druskos ir pipirų.
4.
Sutarkuojame sūrį.
5.
Jei reikia, tortilijas supjaustykite taip, kad jos tolygiai padengtų jūsų naudojamą formą.
6.
Į kepimo formą dedame tortilijas taip, kad formos dugnas gražiai pasidengtų vienu tortilijų sluoksniu. Ant tortilijų gausiai dedame vištienos įdaro, tolygiai paskirstome, pabarstome sūriu. Tuomet viską pakartojame. Susluoksniavus viršų apšlakstome Santa Maria aitriųjų paprikų majonezu.
7.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
8.
Patiekiant apšlakstome grietine arba jogurtu, išdėliojame avokadus, aitriosios paprikos griežinėlius ir apšlakstome žaliosios citrinos sultimis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital