Tortas "Šokoladinis bokštas"

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Tortas "Šokoladinis bokštas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 kiaušinių
300 g cukraus
605 g miltų
400 g minkšto sviesto arba margarino
1 stiklinė pieno
400 g juodojo šokolado
100 g grietinėlės
šokoladu aplietų kukurūzų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai: 8 kiaušiniai, 300 g cukraus, 260 g miltų. Kremui: 400 g minkšto sviesto arba margarino, 1 stiklinė pieno, 2 stiklinės cukraus, 2 kiaušiniai, 200 g juodojo šokolado. Papuošimui: 200 g sutarkuoto šokolado, 100 g grietinėlės, 1 šaukštas cukraus, šokoladu aplietų kukurūzų. Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir 170°C temperatūroje iškepame du (vieną didesnį, o kitą mažesnį) biskvitus. Juos atvėsiname ir supjaustome į 5-7 mm storio lakštus. Kremui cukrų ištriname su kiaušiniais, įpilame pieno, sudedame šokoladą ir šią masę užkaičiame. Paverdame kelias minutes ir atšaldome. Dubenyje išsukame sviestą ir po truputį, nuolat maišydami, supilame šokoladinę masę. Biskvito lakštus pertepame šokoladiniu kremu, šiek tiek jo palikdami torto šonams aptepti. Apteptus torto šonus apibarstome sutarkuotu šokoladu. Puošiame plakta pasaldinta grietinėle ir "šokoladiniais" kukurūzais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital