Tortas "Garduolis"

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Tortas "Garduolis"
Tortas "Garduolis"
Tortas "Garduolis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
5 kiaušiniai,
5 šaukšteliai cukraus,
5 šaukštai miltų,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
sviesto kepimo formai.

Kremui:
5 kiaušinių tyniai,
3 šaukštai miltų,
1/2 l. pieno,
200 g. sviesto,
1 stiklinė cukraus pudros,
kokoso drožlių,
riešutų.

Putėsiams:
1 1/2 šaukšto želatinos,
1/2 virinto vandens,
5 kiaušinių baltymai,
1 stiklinė cukraus pudros.

Glajui:
200 g. margarino,
po 2 šaukštus kakavos miltelių ir cukraus,
1 kiaušinis.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdami plakti suberkite visą cukrų ir po vieną trynius. Maišydami berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir pienu. Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės. Tada atvėsinkite, pridėkite cukraus pudros ir kokoso drožlių, riešutų. Gautą masę tepkite ant biskvito.
Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite. Baltymus išplakite iki standžių putų. Baigdami suberkite cukraus pudrą, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
Glajui ant garų ištirpinkite margariną, berkite kakavą ir cukrų. Viską maišykite kol praauš. Tada pridėkite išplaktą kiaušinį. Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto. SKANAUS
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
jurgita
2013-02-05 13:28
nezinau bet man viskas aisku, bandysiu pasidaryti. paskui parasysiu komentara kaip pavyko. ATSAKYTI
man
2012-11-01 18:17
pertepimas ištižo... Kadangi nežinojau, kiek jį kaitinti ir kokia konsistencija turi būti...Kadangi dariau su kitu biskvitu, tai pertepimas išbėgo... gal dėl to??? Tada jau nebesilaikė jokie kraštų papuošimai... Žodžiu... ATSAKYTI
kamcetka
2011-03-19 21:02
yu..labai neskanus gavosi.Reikėjo pilnai želatinos darymo eiga parašyt.Pirmiausia šaltame vandenyje reikia išbrinkyti(ji neištirpsta)o paskui ant silpnos ugnies kaitinant ištirpint,kol gaunasi skystis be jokių gumuliukų.Želatina viena iš svarbiausiu sudedamųjų dalių.(plius neparašyta kokiame kiekyje vandens reikia ištirpint)Ir jei bloga eiga su šiuo produktu,gali atsisveikinti su geru ,sustengusiu tortu.Ir dar klaida,bebaigdama torta,suvokiu:o kur dėti tą sviestą?nes net neparašytą kaip su juo elgtis...didelis minusas,nors nesu linkusi skųstis,bet tiesiog susigadino visi produktai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital