Tešloje keptos daržovės

AUTORIUS:
Genė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Tešloje keptos daržovės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g miltų
1/2 šaukštelio druskos
80 g sviesto
2 svogūnai
1 česnako skiltelė
200 g salierų
400 g morkų
100 g bulvių
2 v. š. miltų
0,5 l mėsos sultinio
500 g rūkytos mėsos
1 poras
druskos, juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, druskos, taukų ir 3 šaukštų šalto vandens užminkyti tešlą. 30 minučių palaikyti ją šaldytuve, paskui iškočioti.
Nulupti svogūnus, česnaką. Salierą, morkas, bulves, česnaką, svogūnus supjaustyti kubeliais ir 10 minučių troškinti su sviestu.
Viską apibarstyti miltais, supilti sultinį ir 8 minutes virti ant vidutinės ugnies. Rūkytą mėsą supjaustyti kubeliais, porą - griežinėliais.
Rūkytos mėsos kubelius ir poro griežinėlius suberti į troškintas daržoves. Pagardinti pagal skonį ir užvirinti. Viską sukrėsti į karščiui atsparų indą ir uždengti  tešlos sluoksniu. Iš likusios tešlos išpjauti plonus ornamentus ir jais papuošti tešlą. Tešlos viduryje išpjauti skylutę, kad troškinys galėtų garuoti. Iškepti orkaitėje 180 laipsnių apie 45 min.
AUTORIUS: Genė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital