Takai su antiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Takai su antiena
Autorius apie receptą: Šiandien gaminame meksikietišką "gatvės maistą". Vienas populiariausių užkandžių Pietų Amerikoje, tačiau mano variantas nėra klasikinis, bet skoniu tikrai Šiandien gaminame meksikietišką "gatvės maistą". Vienas populiariausių užkandžių Pietų Amerikoje, tačiau mano variantas nėra klasikinis, bet skoniu tikrai nenusivilsite. (...daugiau) Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai taco geldelių
2 vienetai antienos kulšelės
1 šaukštas teriyaki padažo
100 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai adžikos
1 sauja šparaginių pupelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako granulės
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį dedame teriyaki padažą, beriame druską, pipirus, česnako granules, išmaišome, dedame antieną, įtriname ir paliekame marinuotis apie 30 min.
2.
Antieną įvyniojame į foliją ir kepame įkaitintoje iki 180 C įkaitintoje orkatėje apie 1,5-2 val.
3.
Svogūną susmulkiname ir apkepame su šlakeliu aliejaus įkaitintoje keptuvėje kartu su šaldytom šparaginėm pupelėm, tuomet dedame kukurūzus, konservuotas pupeles, bei adžiką ir viską gerai permaišome, pakaitiname dar apie porą minučių.
4.
Iškeptą mėsą suplėšome šakute ir sumaišome su daržovių įdaru.
5.
Gautą masę sudedame į paruoštas tacos geldeles.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital