Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pastai (4 porcijos): 1 valg. š. aliejaus 2 dideli valg. š. kietų miltų (dvigubas nulis) 1 vienas kiaušinis (ne narvuose užaugintų vištų) 1 žiupsnis druskos Padažui: 500 g maišyto jautienos ir kiaulienos faršo 1 stiklinė juodų alyvuogių 0,5 stiklinės kaparėlių 2 svogūnai 3 salierų stiebai 1 morka 1 galva česnako 2 stiklinės luptų smulkintų pomidorų 1 stiklinė raudono vyno (sauso) 1 valg. š. pomidorų pastos Vištienos ir daržovių sultinys Pipirai Druska Rozmarinas Bazilikas Petražolės Parmezano sūris Džiuvesėliai Alyvuogių aliejus |