Svogūnų ir pomidorų pagardas žiemai

AUTORIUS:
Kristina Gricienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Svogūnų ir pomidorų pagardas žiemai
Autorius apie receptą: Šis svogūnų pagardas laba tinka sriuboms, mėsytei, padažams ir netgi picoms! Šis svogūnų pagardas laba tinka sriuboms, mėsytei, padažams ir netgi picoms! Kristina Gricienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas svogūnų
400 gramų pomidorų
60 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
1 sauja krapų (kapotų)
1 sauja petražolių (kapotų)
1 sauja baziliko
pagal skonį druskos
pagal skonį kvapiųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus supjausčiau pusžiedžiais ir pakepinau aliejuje. Tada juos susmulkinau maisto smulkintuvu.
2.
Pomidorus nuplikiau, kad lengviau nusiluptų odelės.
3.
Nulupau odeles ir pomidorus taip pat susmulkinau maisto smulkintuvu.
4.
Viską sukrėčiau į puodą, supyliau saulėgrąžų aliejų, paskaninau druska, pipirais, subėriau prieskonines žoleles. Viriau ant nedidelės ugnies 35 minutes.
5.
Išvirusį dar karštą pagardą supilsčiau į švarius stiklainius ir uždariau sandariais dangteliais. Skanaus!
AUTORIUS: Kristina Gricienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Andrėja
2017-08-09 11:31
Tikrai skanus ir nereikia kilogramų cukraus ar acto, kaip kituose receptuose ATSAKYTI
Viltė
2016-08-07 09:20
Gaminau jau kelis kartus, mums labai patinka. Dar įdedu porą arbatinių šaukštelių cukraus ir truputį obuolių acto, kad skonį pastiprinti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital