Svogūnams pusiau apkepus, sudedame išvirtus ir šiaudeliais supjaustytus grybus. Įdedame pipirų, druskos.
Bulves nulupame, supjaustome griežinėliais ir truputį pasūdome.
Į riebalais išteptą indą dedame sluoksniais bulves ir svogūnų su grybais masę. Viršuje turi būti bulvės. Pabarstome tarkuotu sūriu ir uždedame keletą gabaliukų sviesto.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 20-30 min., kol suminkštės bulvės.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!