Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
700 gramų | vištienos filė | |
2 šaukštai | kvietinių miltų | |
3 šaukšteliai | prieskonių vištienai | |
20 gramų | sviesto | |
1 šaukštas | aliejaus | |
1 saujelė | maltų džiūvėsėlių (nebūtina) | |
Padažui: | ||
200 mililitrų | vištienos sultinio (šilto) | |
100 gramų | sūrio (tinka bet kuris gerai besilydantis, aš naudojau VILVI Memel Prussia) | |
40 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (nebūtina, bet labai tinka, naudojau VILVI Memel Blue) | |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (arba 1 kupino šaukšto grietinės) | |
20 gramų | sviesto | |
1 šaukštas | kvietinių miltų | |
1 šaukštelis | garstyčių | |
1 šaukštelis | provanso žolelių (arba raudonėlio, nebūtina) | |
1 žiupsnelis | pipirų |