Svogūnai itališkai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Svogūnai itališkai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 dideli svogūnai
200 g fermentinio sūrio
4 kiaušiniai
taukų kepimui
svogūnlaiškių
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir paskrudinti taukuose. Kai šiek tiek atauš, kruopščiai išmaišyti su kiaušiniais, sutarkuotu sūriu, druska ir pipirais, smulkiai supjaustytais svogūnlaiškiais, kad būtų gana tiršta masė. Semti šaukštu nedideles porcijas, dėti į keptuvę su pašildytais taukais ir kepti iš abiejų pusių, kol apskrus. Patiekti ant salotų lapų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital