Šviežių bulvyčių salotos su jogurtiniu tzatziki padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šviežių bulvyčių salotos su jogurtiniu tzatziki padažu
Šviežių bulvyčių salotos su jogurtiniu tzatziki padažu
Šviežių bulvyčių salotos su jogurtiniu tzatziki padažu
Autorius apie receptą: Šviežių bulvyčių sezonas prasidėjo. Mėgstu rinktis pačias mažiausias ir gaminti salotas arba tiesiog patiekti prie antrojo patiekalo. Be to, tos mažutės šauniai atrodo. Šviežių bulvyčių sezonas prasidėjo. Mėgstu rinktis pačias mažiausias ir gaminti salotas arba tiesiog patiekti prie antrojo patiekalo. Be to, tos mažutės šauniai atrodo. Šiam patiekalui puikaus skonio suteikė tzatziki padažas, kuriam iš tikrųjų naudoti graikišką jogurtą. Bet po ranka tuo metu turėjau tiršto natūralaus jogurto. Svarbiausiai, kad jis nebūtų skystas. Galite pasirinkti tiesiog vegetarišką variantą ir nedėti jokios mėsytės arba naudoti tokią, kurią mėgstate. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas bulvių (apytikriai, šviežių, vienodo dydžio)
250 gramų karštai rūkyta antienos filė (arba rūkytos šoninės)
Padažui:
100 gramų špinatų
125 gramai graikiško jogurto (arba kito tiršto natūralaus jogurto)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves kruopščiai nuplaukite. Sudėkite į puodą, užpilkite vandens tiek, kad apsemtų ir virkite apie 20 minučių iki kol išvirs. Sudėkite į kiaurasamtį ir palikite, kad nuvarvėtų vanduo.
2.
Padažui agurką perjaukite išilgai ir išpjaukite sėklas. Sutarkuokite burokine tarka, berkite druskos ir permaišykite. Sudėkite į smulkų kiaurasamtį ir palikite iki kol nuvarvės vanduo. Aš laikiau apie 15 minučių. Tuomet agurkus nuspauskite ir sudėkite į dubenėlį. Išspauskite česnako skilteles, suberkite smulkintus krapus, įpilkite aliejaus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
3.
Bulves perpjaukite į kelias dalis, bet jei jūsų bulvės labai mažos, galima nepjauti.
4.
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite, sudėkite bulves ir kepkite iki kol apskrus.
5.
Antienos file supjaustykite juostelėmis, sudėkite į keptuvę su bulvėmis ir pakepkite apie 5 minutes.
6.
Keptuvę nukelkite nuo kaitros, sudėkite špinatus ir kelis kartus permaišykite iki kol špinatai sukris.
7.
Tiekite su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital