Šviežios bulvės su mėsyte ir jogurtiniu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šviežios bulvės su mėsyte ir jogurtiniu padažu
Šviežios bulvės su mėsyte ir jogurtiniu padažu
Šviežios bulvės su mėsyte ir jogurtiniu padažu
Autorius apie receptą: Šviežių bulvyčių sezonas prasidėjo. Mėgstu rinktis pačias mažiausias ir gaminti salotas arba tiesiog patiekti prie antrojo patiekalo. Be to, tos mažutės šauniai atrodo. Šviežių bulvyčių sezonas prasidėjo. Mėgstu rinktis pačias mažiausias ir gaminti salotas arba tiesiog patiekti prie antrojo patiekalo. Be to, tos mažutės šauniai atrodo. Šiam patiekalui puikaus skonio suteikė tzatziki padažas, kuriam iš tikrųjų naudoti graikišką jogurtą. Bet po ranka tuo metu turėjau tiršto natūralaus jogurto. Svarbiausiai, kad jis nebūtų skystas. Galite pasirinkti tiesiog vegetarišką variantą ir nedėti jokios mėsytės arba naudoti tokią, kurią mėgstate. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas bulvių (vienodo dydžio, šviežių)
250 gramų karštai rūkyta antienos filė (arba vištienos filė ar kitos mėsos)
100 gramų špinatų
Padažui:
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 1 trumpavaisio)
125 gramai graikiško jogurto (arba kito natūralaus, tiršto)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kruopščiai nuplaukite bulvytes. Į puodą pilkite vandens, sudėkite bulvytes, įberkite druskos ir virkite apie 15 minučių iki kol išvirs. Sudėkite į kiaurasamtį ir palikite, kad nuvarvėtų vanduo.
2.
Padažui išilgai perpjaukite agurką ir išpjaukite sėklas. Sutarkuokite burokine tarka, užberkite druskos, permaišykite ir sudėkite į smulkų kiaurasamtį, kad nuvarvėtų vanduo apie 15 minučių kol virs bulvės.
3.
Agurkus nuspauskite, dėkite į dubenėlį, išspauskite česnako skilteles, suberkite smulkintus krapus, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
4.
Bulvytes perpjaukite į kelias dalis (pjauti nebūtinai, jei jos labai mažos).
5.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite bulvytes. Kepkite iki kol apskrus.
6.
Antienos file supjaustykite juostelėmis, sudėkite į keptuvę su bulvėmis ir pakepkite dar kelias minutes. Keptuvę nukelkite nuo ugnies, sudėkite špinatus, permaišykite kelis kartus, kol jie sukris.
7.
Bulvytes patiekite su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital