Šventiškas šonkauliukų kelmas

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šonkauliukų kelmas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
1 kilogramas kiaulienos faršo
400 gramų pievagrybių (stambiai tarkuotų)
2 vienetai morkų (tarkuotų)
2 vienetai svogūnų (smulkintų)
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Papuošimui:
200 gramų marinuotų grybų
pagal poreikį salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas pakepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje, vėliau sudėti svogūnus ir dar šiek tiek pakepti.
2.
Į faršą įmušti kiaušinį, sudėti pievagrybius, kepintas morkas ir svogūnus, pagardinti druska ir pipirais, ir išmaišyti.
3.
Šonkaulius dėti stačiai į kepimo formą ratu ir surišti virvele. Į vidurį prikimšti paruošto faršo.
4.
Uždengti folija ir kepti 225 C laipsnių orkaitėje 2 valandas 50 minučių. Iškepus papuošti salotomis ir marinuotais pievagrybiais.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital