1.
Griliažui paruošti, į sausą keptuvę suberti riešutus, kepti iki norimo rudumo, atvėsinti ir smulkiai supjaustyti.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti smulkintus riešutus ir viską labai greitai sumaišyti, nes stingsta labai greitai.
3.
Gautą lipnią masę plonu sluoksniu sukrsti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos. Sustingusį griliažą sulaužyti su mėsos muštuku iki norimo dydžio trupinių.
4.
Biskvitui paruošti, kambario temperatūros kiaušinius įmušti į dubenį, lengvai išplakti elektriniu plakikliu, suberti cukrų ir plakti iki baltų putų.
5.
Į masę dalimis suberti miltus ir atsargiai permaišyti silikonine mentele.
6.
Paruoštą masę padalinti į tris dalis.
7.
Į vieną biskvito dalį pilti ištirpintą juodąjį šokoladą.
8.
Du baltus ir vieną šokolado biskvitą kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
9.
Iškepusius ir atvėsusius biskvitus susukti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve 4 valandas.
10.
Kremui minkštą sviestą dėti į dubenį, išplakti elektriniu plakikliu (svarbu, kad nesuskystėtų), pilti kondensuotą pieną ir išmaišyti.
11.
Į kitą dubenį pilti grietinėlę, išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti sviesto masę.
12.
Tortui surinkti, į torto formą dėti baltą biskvitą, sulaistyti su kava, dėti paruoštą kremą ir gausiai dėti griliažą. Tuomet ant viršaus dėti šokoladinį biskvitą, sulaistyti su kava, dėti kremą, griliažo sluoksnį ir tą patį veiksmą atlikti su likusiu biskvitu.
13.
Visą tortą aptepti likusiu kremu ir griliažu.
14.
Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą. Skaniausias antrą, trečią dieną.