Šventinės sluoksniuotos silkės salotos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šventinės sluoksniuotos silkės salotos
Šventinės sluoksniuotos silkės salotos
Šventinės sluoksniuotos silkės salotos
Šventinės sluoksniuotos silkės salotos
Autorius apie receptą: Kalėdos praėjo, tad laukiame Naujųjų! Ir vėl planuojam ką gaminsime šventiniam stalui, kuo nustebinsime svečius, draugus ar artimuosius. Aš kaip visada su jumis dalinuosi savo Kalėdos praėjo, tad laukiame Naujųjų! Ir vėl planuojam ką gaminsime šventiniam stalui, kuo nustebinsime svečius, draugus ar artimuosius. Aš kaip visada su jumis dalinuosi savo idėjomis, receptais, kad būtų paprasčiau ir lengviau sudėlioti šventinio stalo meniu. Vieną iš patiekalų, kurį gaminau Kalėdoms buvo silkių tortas, kuris ne tik labai gardus, bet ir puikiai atrodo. Tad manau, kad ir Naujiesiems silkių tortą galima drąsiai gaminti, o tortuko diametras yra 18 cm. Beje, silkių torto viršų papuošiau graikiniais riešutais ir spanguolėmi! (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių, virtų)
150 gramų silkių filė
2 vienetai morkų (virtų)
2 vienetai virtų burokėlių (didesnių arba 3 mažesnių)
2 vienetai obuolių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves, morkas, kiaušinius, obuolius ir burokėlius sutarkuoti burokine tarka. Dalį burokėlių tarkavau smulkia tarkos puse.
2.
Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu.
3.
Torto sluoksniavimui ant lėkštės dėti konditerinį žiedą (naudojau 18 cm skersmens). Tuomet pirmu sluoksniu dėti tarkuotas bulves, pabarstyti druska, užtepti majonezu, tuomet dėti morkas, berti žiupsnelį druskos, aptepti majonezu. Po to dėti silkę su svogūnais, vėl aptepti majonezu, sudėti tarkuotus obuolius, aptepti majonezu, sudėti tarkuotus kiaušinius ir vėl aptepti majonezu. Paskutinis sluoksnis turit būti burokėlių. Ant pat viršaus sudėjau smulkia tarka tarkuotus burokėlius.
4.
Prieš tiekiant, konditerinį žiedą nuimti. Galima papuošti graikiškais riešutais, spanguolėmis, žalumynais ar kitais norimais priedais, o jei norisi, galima ir nepuošti, atrodys taip pat šventiškai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital