Švelniai marinuotos voveraitės žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Marinuotos voveraitės žiemai
Marinuotos voveraitės žiemai
Marinuotos voveraitės žiemai
Autorius apie receptą: Mėgstu, visiškai netingiu ir nepavargstu atsargomis žiemai pasirūpinti vasarą. Patinka man tokie darbai ir net labai. Taigi voveraites ne tik užsišaldžiau, bet ir šiek tiek Mėgstu, visiškai netingiu ir nepavargstu atsargomis žiemai pasirūpinti vasarą. Patinka man tokie darbai ir net labai. Taigi voveraites ne tik užsišaldžiau, bet ir šiek tiek užsimarinavau. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį voveraičių (kiek tilps į stiklainius)
Marinatui:
1 litras vandens
2 skiltelės česnako
2 šaukštai druskos
2 šaukštai acto 9%
1 šaukštas cukraus
2 vienetai pipirų (grūdelių)
2 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Voveraites išvalome, nuplauname. Sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir verdame apie 20-30 min. vis nugraibydami putas. Tada voveraites perkošiame per sietelį.
2.
Puode išverdame marinatą: vandenį kaitiname su cukrumi, druska, česnaku, lauro lapais ir pipirais. Kaitiname, kol ištirps cukrus ir druska.
3.
Į marinatą sudedame grybus. Kaitiname, kol užvirs ir verdame apie 5 minutes. Supilame actą, dar kartą užviriname.
4.
Grybus su marinatu išpilstome į iškaitintus stiklainius. Sandariai užsukame steriliais dangteliais.
5.
Stiklainius apverčiame dangteliais žemyn, užklojame stora antklode ir leidžiame visiškai atvėsti.
Patarimai:
Iš 2 normų marinato užpyliau 4 po 0,7 l stiklainius.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital