Sveikesni varškėčiai su avižiniais miltais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sveikesni varškėčiai su avižiniais miltais
Sveikesni varškėčiai su avižiniais miltais
Sveikesni varškėčiai su avižiniais miltais
Autorius apie receptą: Po to, kai šiais metais namuose pirmą kartą atsirado avižų miltų, aš juos labai pamėgau. Man su jais gaminti smagu, vis ieškau naujų idėjų ir receptų. Taip pat suprantu, kad Po to, kai šiais metais namuose pirmą kartą atsirado avižų miltų, aš juos labai pamėgau. Man su jais gaminti smagu, vis ieškau naujų idėjų ir receptų. Taip pat suprantu, kad tokie miltiniai patiekalai tampa daug sveikesni. Man labai patiko kažkuriame žurnale perskaityta mintis, jog dabar tiek daug visokių miltų, kad tiesiog gaminti tik su kvietiniais, būtų per daug nuobodu. Tad gaminkime nenuobodžiai ir sveikai. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės
1 vienetas bananų
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai avižinių miltų
pagal poreikį kokosų aliejaus (kepimui)
pagal poreikį uogų (mėgstamų, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananą nulupame, dedame į dubenį ir sumaigome šakute.
2.
Ten pat beriame varškę, miltus, mušame kiaušinį. Masę gerai išmaišome.
3.
Drėgnomis rankomis gnybiame masės ir delnais formuojame varškėčius.
4.
Keptuvėje įkaitiname kokosų aliejų. Kepame varškėčius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
5.
Patiekiame su kalnu mėgstamų uogų
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital