Autorius apie receptą:
Siūlau pusryčiams pasigardžiuoti šiuo gaiviu šokoladiniu varškės ir rikotos kremu. Skanu, gražu, maistinga ir užtruksite tik kelias minutes. Tobuli pusryčiai. Gaminti
Siūlau pusryčiams pasigardžiuoti šiuo gaiviu šokoladiniu varškės ir rikotos kremu. Skanu, gražu, maistinga ir užtruksite tik kelias minutes. Tobuli pusryčiai. Gaminti galite ir vien su rikota, be varškės.
(...daugiau)(...mažiau)Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų
varškės
150 gramų
rikotos sūrio
2 vienetai
bananų
2 šaukštai
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Viską sudedame į virtuvės kombaino indą ir triname iki visiškai vientisos konsistencijos, kad būtų kreminė kreminė ir visiškai nebesimatytų varškės grūdelių (man užtrunka apie 2 minutes). Gali atrodyti, jog jau daugmaž susitrynė, bet jeigu dar matote varškės taškelius, trinkite toliau, nes būtent tada kremas būna tobuliausias. Jeigu neturite kombaino, puikiai pavyks sutrinti ir rankiniu elektriniu trintuviu (“blenderiu”).
2.
Paragaukite, ar patinka skonis. Jeigu norisi dar saldžiau, įdėkite porą šaukštelių medaus. Jeigu norisi dar daugiau šokoladinio skonio, pridėkite kakavos. Sudėkite į dubenėlius ir mėgaukitės. Galite papuošti uogomis, kokoso drožlėmis, riešutais ar kuo tik mėgstate. Arba tiesiog valgyti vieną, nes ir taip gardu.