Šveicariškos salotos su mėsyte ir agurkėliais (be majonezo)

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šveicariškos salotos su mėsyte ir agurkėliais (be majonezo)
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamos, labai skanios, tradicinės Šveicarijoje, Vokietijoje ir Austrijoje salotos. Su ypatingu padažu be majonezo! Greitai paruošiamos, labai skanios, tradicinės Šveicarijoje, Vokietijoje ir Austrijoje salotos. Su ypatingu padažu be majonezo! Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio
200 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai marinuotų agurkų (didesnių)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 saujelė petražolių
Padažui:
4 šaukštai aliejaus
2 šaukštai obuolių acto
1 šaukštelis garstyčių
0.5 šaukštelio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną perpjauti į keturias dalis ir plonomis juostelėmis.
2.
Kumpį, sūrį, agurkus supjaustyti plonomis juostelėmis. Petražoles smulkiai sukapoti.
3.
Aliejų, actą, garstyčias, cukrų, druską ir pipirus gerai išmaišyti.
4.
Padažą užpilti ant kumpio, sūrio, agurkų ir svogūnų, išmaišyti.
5.
Patiekti iš karto arba palaikyti valandėlę šaldytuve.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital