Autorius apie receptą:
Sotiems ir labai gardiems pusryčiams - suvalkietiška kiaušinienė su varške, kurios receptui įkvėpimą radau
Sotiems ir labai gardiems pusryčiams - suvalkietiška kiaušinienė su varške, kurios receptui įkvėpimą radau čia. Kiek kitokia, bet labai skani, šeimos nariai buvo sužavėti.
(...daugiau)(...mažiau)
Aistė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo
varškės
6 vienetai
kiaušinių
2 šaukštai
grietinės
2 šaukštai
sviesto
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį, sudėti į dubenį.
2.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinius ir išplakti. Tuomet supilti į dubenį su varške. Įdėti grietinės, įberti druskos ir išmaišyti.
3.
Kepimo formą gausiai ištepti sviestu ir sudėti paruoštą masę.
4.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių iki kol iškeps ir parus.