Sūriu įdarytų datulių užkandėlė su šonine

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sūriu įdarytų datulių užkandėlė su šonine
Sūriu įdarytų datulių užkandėlė su šonine
Sūriu įdarytų datulių užkandėlė su šonine
Sūriu įdarytų datulių užkandėlė su šonine
Sūriu įdarytų datulių užkandėlė su šonine
Sūriu įdarytų datulių užkandėlė su šonine
Autorius apie receptą: Ar žinojote, kad datulės puikiai dera su įvairiais sūriais? Tai puikus užkandis prie taurės vyno ir ne tik! Šis receptas itin paprastas ir greitai pagaminamas, tad puikiai tinka Ar žinojote, kad datulės puikiai dera su įvairiais sūriais? Tai puikus užkandis prie taurės vyno ir ne tik! Šis receptas itin paprastas ir greitai pagaminamas, tad puikiai tinka pavaišinti draugus ar artimuosius. Ir didžiausia šios užkandėlės paslaptis – šviežios, kokybiškos ir skanios džiovintos datulės. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų džiovintų datulių (didelių, naudojau "Medjoul")
120 gramų ožkos pieno sūrio (arba Bri sūrio, pelėsinio, mėlynojo)
10 vienetų rūkyto kumpio (pjaustyto juostelėmis arba šaltai rūkytos šoninės, pvz "Serrano", "Prosciutto")
0.5 šaukštelio česnakinės druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal poreikį laiškinių česnakų (nebūtina)
pagal poreikį petražolių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti sūrį, įberti česnakinės druskos. Išmaišyti.
2.
Datules šiek tiek įpjauti išilgai, kad būtų galima išimti kauliuką, bet neįjauti iki galo. Palikti duobutę sūriui.
3.
Į kiekvieną datulę įdėti maždaug 2 arbatinius šaukštelius sūrio masės ir kiekvieną datulę apvynioti šoninės juostele.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti datules ir kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 15 minučių. Stebėkite, kad šoninė neapdegtų.
5.
Laiškinius česnakus ir petražoles susmulkinti. Kai datulės iškeps, pabarstyti pipirais, laiškiniais česnakais ir petražolėmis. Tiekti šiltas ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital