Sūrio užtepėlė su karamelizuotais svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sūrio užtepėlė su karamelizuotais svogūnais
Autorius apie receptą: Labai seniai norėjau pasidalinti šia užtepėlės idėja, kuri yra puiki ir kaip padažas prie užkandžių, o ir yra ne toks nuodėmingas! Labai seniai norėjau pasidalinti šia užtepėlės idėja, kuri yra puiki ir kaip padažas prie užkandžių, o ir yra ne toks nuodėmingas! Indrė, Galiu kai noriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų svogūnų (vidutinio dydžio)
200 gramų kreminio sūrio
1 pundelis krapų
2 vienetai svogūnų laiškų
2 šaukštai graikiško jogurto
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus supjaustyti mažais gabalėliais.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūnus, kepti ant silpnos kaitros iki kol suminkštės, bet nesusvils. Nuolat maišyti. Kai svogūnai suminkštės, berti cukrų ir šiek tiek druskos, pakepti dar kelias minutes, kad įgautų karamelizuotų svogūnų skonį. Tuomet atidėti atvėsti.
3.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, graikišką jogurtą, smulkiai kapotus krapus, svogūnų laiškus ir atvėsusią karamelizuotų svogūnų masę. Permaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital