1.
Torto formą (naudojau 22 cm skersmens) apvynioti keliais sluoksniais folijos.
2.
Pagrindui sausainius sutrinti elektriniu smulkintuvu iki birios masės arba dėti į maišelį ir sutrinti kočėlu.
3.
Sviestą ištirpinti ir supilti į dubenį su sausainių trupiniais, išmaišyti. Dėti į kepimo formos dugną ir tolygiai paskirstyti spaudžiant.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 10-12 minučių.
5.
Sūrio masei paruošti, vyšnias suberti į puodą ir pavirti, kol jos suminkštės ir išleis sultis. Tuomet atvėsinti.
6.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, grietinę, grietinėlę, berti cukrų ir išmaišyti mentele iki vientisos masės.
7.
Į kreminio sūrio masę po vieną įmušti kiaušinius gerai įmaišant po kiekvieno įmušimo, tuomet įsijoti miltus, lengvai išmaišyti.
8.
Ant apkepto pagrindo supilti sūrio masę. Atsargiai supilti atvėsusias vyšnias ir pagaliuko pagalba padaryti norimą ornamentą.
9.
Torto formą dėti į vandens vonelę (didesnę kepimo formą pripildytą vandens) ir kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 60-70 minučių.
10.
Iškepusį tortą palikti orkaitėje neatidarius durelių 1 valandai. Labai svarbu durelių neatidaryti ir nepraleisti šio žingsnio, tortą palikti orkaitėje būtina.
11.
Praėjus valandai, tortą ištraukti ir palikti kambario temperatūroje porai valandų. Tuomet per naktį laikyti šaldytuve.
12.
Ryte uogų masei vyšnias sudėti į puodą ir užvirti iki kol uogos išleis skystį.
13.
Į dubenėlį berti želatiną, pilti skystį nuo vyšnių ir leisti išbrinkti. O likusias uogas sutrinti iki vientisos masės elektriniu trintuvu.
14.
Į puodą įmušti kiaušinius, berti cukrų, lengvai paplakti ir sukrėsti vyšnių masę, permaišyti.
15.
Puodą su kiaušiniais ir vyšnių mase dėti ant kaitros ir kaitinti iki 82% temperatūros - nuplikome kiaušinius, nuolat permaišant.
16.
Puodą nukelti nuo kaitros, dėti sviestą, maišyti. Atsargiai supilti grietinėlę ir išbrinkusią želatiną. Viską supilti ant torto ir dėti į šaldytuvą 4-5 valandoms.