Sūrio spurgos

AUTORIUS:
Barbora U.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sūrio spurgos
Sūrio spurgos
Sūrio spurgos
Autorius apie receptą: Šios sūrio spurgos arba, kitaip sakant, sūrio bandelės ar duonelė galima valgyt vienas arba jas perpjauti skersai ir užsitepti sumuštinį. Puikiai tiks pusryčiams, Šios sūrio spurgos arba, kitaip sakant, sūrio bandelės ar duonelė galima valgyt vienas arba jas perpjauti skersai ir užsitepti sumuštinį. Puikiai tiks pusryčiams, priešpiečiams ir vakarienei! (...daugiau) Barbora U.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 šaukštai speltų miltų
4 saujelės fermentinio sūrio (tarkuoto)
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai jogurto
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišykite sausus ingredientus: miltus, druską ir kepimo miltelius. Tuomet įmaišykite jogurtą ir grietinę. Tešla turėtų būti gana drėgna. Tešlą uždenkite rankšluostėliu ir palikite maždaug 10 min pabrinkti.
2.
Tuomet tešlą padalinkite į 2 dalis. Kiekvieną suformuokite į spurgos formą. Jei tešla per minkšta ir limpa prie rankų, rankas ištrinkite miltais. Spurgas perkelkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Apibarstykite sūriu ir dar kepkite maždaug 2-3 min.
AUTORIUS: Barbora U.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital