Autorius apie receptą:
Paprasta, tačiau labai skani užtepėlė, kuri puikiai tiks prie užkandžių stalo ar kai norisi kažko nesunkiai paruošiamo ir labai skanaus.
Paprasta, tačiau labai skani užtepėlė, kuri puikiai tiks prie užkandžių stalo ar kai norisi kažko nesunkiai paruošiamo ir labai skanaus.
Kornelija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų
kreminio sūrio
100 gramų
rūkytos lašišos filė
0.5 šaukšto
citrinų sulčių
0.5 šaukštelio
maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio
druskos
(arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti rūkytą lašišą, kreminį sūrį, berti juoduosius pipirus, druską, pilti citrinos sultis, sutrinti elektriniu maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
2.
Paruoštą masę dėti į šaldytuvą bent 30 minučių, kad sutvirtėtų.
3.
Skanu tepti ant mėgstamos duonelės ar prancūziško batono, krekerių. Jei norisi, tiekiant ant sumuštinių uždėti pjaustytos lašišos gabalėlių, smulkintų svogūno ar česnako laiškų, kitų žalumynų.