Sumuštiniai su karamelizuotais persimonais ir bri sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sumuštiniai su persimonais ir sūriu
Sumuštiniai su persimonais ir sūriu
Sumuštiniai su persimonais ir sūriu
Sumuštiniai su persimonais ir sūriu
Sumuštiniai su persimonais ir sūriu
Autorius apie receptą: O jūs jaučiate, kad šventės jau čia pat? Aš, žinokite, neinu iš proto dėl šventinio meniu, nes šiuo klausimu vyrauja tradicijos ir jokių įmantrybių neįsileidžiame. O jūs jaučiate, kad šventės jau čia pat? Aš, žinokite, neinu iš proto dėl šventinio meniu, nes šiuo klausimu vyrauja tradicijos ir jokių įmantrybių neįsileidžiame. Kūčių Stalo neįsivaizduoju be kūčiukų ir kisieliaus. O svarbiausia, Kūčių vakarienę visada valgome pas mano tėvus kaime. Ir visai nesvarbu, kokie patiekalai bus, svarbiausia, kad mes būsim drauge. Žiemos pradžioje mano namuose netrūksta nei mandarinų, nei persimonų. Mėgstam šiuos vaisius ir net nežinau, kuriuos labiau. Kai pamačiau tokį sumuštinių variantą „Beatos virtuvė“ žurnale labai norėjau išmėginti. Džiaugiuosi, nes sumuštinis tikrai vertas dėmesio. Galbūt kitą kartą, kai gaminsiu, iš anksto neskrudinsiu duonos, nes dar kepant orkaitė ji paskrunda, vietomis gal net ir per daug.... Recepto šaltinis „Beatos virtuvė“ žurnalas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
120 gramų brie sūrio
3 riekės duonos
1 vienetas persimono
1 žiupsnelis pipirų (naudojau Timut and lemon šviežiai grūstus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Persimoną nuplauname ir supjaustome riekelėmis. Sudedame jas į kepimo skardą ant kepimo popieriaus. Pašauname kepti į iš anksto iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę 7 – 10 min. Atidžiai stebime, kad krašteliai nepradėtų degti. Persimonus atidedame į šalį, kiek pravėsti.
2.
Duoną paskrudiname, Ant paskrudintos duonos riekelių dedame sūrio gabalėlius ir dedame į šiltą orkaitę (kur kepė persimonai), sūriui pasišildyti kelioms minutėms.
3.
Ant viršaus uždedame persimono riekeles ir sumuštinius pagardiname šviežiai grūstais pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital