Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g virto kumpio
150 g sviesto
3 virtų kiaušinių tryniai
4 riekės juodos duonos
8 žirneliai (virti šaldyti arba konservuoti)
truputis svogūnų laiškų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Plonai supjaustome virtą kumpį.
100 g sviesto išsukame su kiaušinio tryniais ir trupučiu druskos.
Tokį sviestą tepame ant kiekvieno kumpio gabalėlio.
Kumpį suvyniojame į ritinėlį, persmeigiame smeigtuku ir 1 val. laikome šaldytuve.
Duoną supjaustome trikampiais, užtepame sviesto, dedame kumpio ritinėlius ir susmeigiame smeigtuku.
Sumuštinius pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais, papuošiame žirneliais.