Karšti pusryčių sumuštiniai su sūriu ir krevetėmis
AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 12)
@Shutterstock
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės
šviesios forminės duonos
1 sauja
krevečių
(smulkių)
1 vienetas
pomidorų
70 gramų
fermentinio sūrio
šiek tiek
pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duonos riekeles plonai aptepti pomidorų padažu (arba vietoje jo galima patepti alyvuogių aliejumi arba plonai aptepti sviestu).
2.
Ant duonos riekelių išdalinti kubeliais supjaustytą pomidorą, krevetes ir užbarstyti tarkuotą sūrį.
3.
Sumuštinius pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti kol sūris gražiai išsilydys (apie 10 minučių). Iškepusius sumuštinukus galima pabarstyti trupučiu smulkintų krapų, bazilikų ar kitų mėgiamų žalumynų.