Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700-900 g duonos kepaliukas (nepjaustytas)
190-210 g Cambozola sūrio
4-5 prinokusios figos, supjaustytos
0,3 puodelio susmulkintų petražolių lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite duoną 0,5 cm storio gabaliukais. Išpjaukite iš duonos keturiasdešimt keturis 5 cm apskritimus arba 5 cm kvadratėlius. Likusią duoną atidėkite ir panaudokite vėliau kitoms reikmėms.
Kiekvieno gabaliuko vieną pusė patepkite sūriu. Sunaudosite apie tris ketvirtadalius sūrio.
Ant pusės gabaliukų ant sūrio viršaus uždėkite po figos gabaliuką, tada užvožkite kitu duonos gabaliuku sūriu žemyn.
Likusiu sūriu patepkite kiekvieno sumuštinio kraštus. Švelniai apvoliokite kiekvieną sumuštinį petražolėse.