Sultingi mėsos kotletai su cukinija - be miltų ir džiūvėsėlių

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Sultingi mėsos kotletai su cukinija - be miltų ir džiūvėsėlių
Autorius apie receptą: Minkšti, sultingi ir skanūs. Minkšti, sultingi ir skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Faršui:
500 gramų maltos kalakutienos
160 gramų cukinijų
2 vienetai kiaušinių
2 skiltelės česnako
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją nuplauti, nusausinti ir sutarkuoti burokine tarka. Rankomis nuspausti šiek tiek skysčio.
2.
Į faršą įmušti kiaušinius, sudėti cukiniją, įberti prieskonius, smulkintus žalumynus, česnaką ir viską gerai išmaišyti.
3.
Formuoti norimo dydžio kotletus ir kepti keptuvėje su aliejumi, iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Dalia
2020-06-19 15:40
Kepant subyrėjo. Dėl ko? Gal labiau nusunkt reikėjo? ATSAKYTI
Eglė
2020-03-15 15:14
Per skysta masė gavosi, nors ir nuspaudžiau ne šiek tiek, o gerokai sulčių. Su 2 kiaušais iš vis sriuba gautųsi. Be miltų niekaip čia. ATSAKYTI
Laimutė
2018-08-02 14:58
Ar geltona cukinija galima tarkuoto? ATSAKYTI
Agnė
2018-08-02 15:51
Aš ir iš žalios, ir iš geltonos darau, skonis nesiskiria :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital