Sultingas sprandinės šašlykas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sultingas sprandinės šašlykas
Autorius apie receptą: Neįsivaizduoju vasaros be šašlykų ar kepsnių kepimo. Savaitgalį mes kepėme šašlykus. Šašlykams naudojau kiaulienos sprandinę. Mėsą marinavau sausuoju būdu. Neįsivaizduoju vasaros be šašlykų ar kepsnių kepimo. Savaitgalį mes kepėme šašlykus. Šašlykams naudojau kiaulienos sprandinę. Mėsą marinavau sausuoju būdu. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos sprandinės
Marinatui:
1 kilogramas svogūnų
pagal skonį prieskonių šašlykams (naudojau Rokiškio Mėsinės su kalendra, bazilikais, svogūnais, imbierais, petražole, čiobreliais)
pagal skonį apelsininių pipirų
pagal skonį persilado prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į dubenį.
2.
0.5 kg svogūnų sutarkuoti, o likusius supjaustyti ir sudėti į dubenį su sprandine. Pagardinti prieskoniais šašlykams, apelsininiais pipirais, persiladu. Gerai išmaišyti ir uždengti maistine plėvele. Pastatyti į šaldytuvą ir palikti marinuotis visai nakčiai.
3.
Verti mėsą ant iešmų ir kepti įkaitintame grilyje iš visų pusių iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital