Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 žiedinis kopūstas (800 g)
druskos
2 šaukštai sviesto
150 g miltų
200 g “Žementalio” sūrio
4 kiaušiniai
1/2 šaukštelio maltų muskatų žiedų
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinį kopūstą dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 minučių virti ant silpnos ugnies. Nupilti vandenį, žiedinį kopūstą nuvarvinti.
1/4 l vandens užvirinti su sviestu bei žiupsneliu druskos, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sukrėsti į dubenį.
Sūrį stambiai sutarkuoti. Į tešlą po vieną įmušti kiaušinius, išmaišyti ir suberti tarkuotą sūrį. Paruoštą kremą pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais.
Žiedinį kopūstą dėti į riebalais išteptą kepimo formą, užpilti sūrio kremu ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepti, kol žiedinis kopūstas gražiai pagels.