Didkepsniai su česnakinėmis bulvytėmis ir sūriu

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Didkepsniai su česnakinėmis bulvytėmis ir sūriu
Autorius apie receptą: Mėgstantiems gaminti. Mėgstantiems gaminti. Feel the beef
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai jautienos antrekoto (naudojome "Feel the beef", apie 520 gramų)
600 gramų mažų bulvyčių
1 pundelis smidrų (arba šparaginių pupelių)
50 gramų parmezano sūrio (arba kito kietojo)
3 skiltelės česnako
1 sauja petražolių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį rozmarino (šviežio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulvytes nuplauname, nusausiname, didesnes perpjauname perpus. Sumaišome su aliejumi, 2 trintomis skiltelėmis česnako, šviežiu rozmarinu, druska ir pipirais.
2.
Bulvytes paskleidžiame ant kepimo skardos ir kepame 180 C laipsnių orkaitėje 20 minučių.
3.
Indelyje sumaišome kelis šaukštus aliejaus, vieną trintą skiltelę česnako, tarkuotą parmezaną, druską ir pipirus. Šiuo mišiniu įtriname jautienos kepsnius.
4.
Smidrus sumaišome su šlakeliu aliejaus.
5.
Orkaitėje įjungiame grilio funkciją, apie 270 C laipsnių.
6.
Šalia bulvyčių dedame jautienos kepsnius ir smidrus. Kepame viską 10 minučių.
7.
Iškepus leidžiame jautienai pailsėti kambario temperatūroje 5 minutes, tuomet supjaustome juostelėmis.
8.
Patiekiame viską pabarstę smulkintomis petražolėmis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital