Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | mielinės sluoksniuotos tešlos | |
400 gramų | mėsos (vištienos, liesos kiaulienos) | |
2 vienetai | cukinijų (žalių) | |
3 vienetai | morkų (didelių) | |
1 vienetas | cukinijų (geltonos) | |
1 vienetas | baklažanų (nebūtina) | |
250 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto, naudojau pikantišką mišinį salotoms) | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | salierų stiebų | |
1 sauja | žalumynų (smulkintų krapų, petražolių, bazilikų) | |
1 šaukštelis | druskos | |
3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
3 žiupsneliai | saldžiosios paprikos miltelių | |
2 žiupsneliai | penkių pipirų mišinio (malto) | |
2 žiupsneliai | maltos kalendros | |
1 vienetas | kiaušinių | |
šiek tiek | sviesto (formai patepti) | |
Kepimui: | ||
20 gramų | sviesto |