Špinatų sriuba

AUTORIUS:
Rosita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Špinatų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g špinatų,
1 stiklinė pieno,
3 stiklinės vištienos sultinio,
1 česnakas (galvutė),
1 svogūnas,
druska,
pipirai,
žiupsnelis čiobrelių,
2 šaukštai alyvų aliejaus,
lauro lapeliai,
kvapieji pipirai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustome svogūną, sukapotus česnakus sutriname su žiupsneliu druskos ir viską suberiame į puodą su įkaitintu aliejumi. Pakepiname. Tuomet supilame vištienos sultinį, dedame čiobrelius, kelis lauro lapus, kvapiųjų pipirų ir verdame 15-20 min., ant silpnos ugnies. Tada puodą nuimame nuo ugnies, išgriebiame lauro lapus bei kvapiuosius pipirus, o sriubą pertriname per sietelį. Į skystį supilame pieną, užverdame, suberiame smulkintus špinatus ir gerai išmaišome. Galima patiekti su skrebučiais. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Rosita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital