Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg veršienos
200 g kiaulienos šoninės
250 g šparaginių pupelių
10 juodųjų alyvuogių
2 skiltelės česnako
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną įtriname druska, pipirais, susmulkintu česnaku, suvyniojame ir 12 val. laikome šaltai.
Šparagines pupeles apverdame pasūdytame vandenyje.
Atvėsusias pupeles ir alyvuoges juosta sudedame ant išklotos mėsos vidurio. Susukame vyniotinį. Jo viršų apvyniojame labai plonai supjaustytos kiaulienos šoninės juostelėmis. Pabarstome druska, pipirais.
Galima kepti ir mažyčius vyniotinukus. Tada visus komponentus reikia susmulkinti.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Galime valgyti ir karštą, ir šaltą.